Loading...

BAR CENTER


PROJECT DETAILS
  • Client: Radio Center
  • Location: Žitna ulica 2, Maribor (Slovenia)
  • Date: 2004
  • Link: www.radiocenter.si
  • Photography: -

The client agreed that the concept of the bar may be thoroughly different despite the fact that it is situated in an area full of pubs with reconstructed conservatories, and extensions of dubious nature. This is a part of town surrounded by educational institutions and such an environment demands a more up to date concept; the exterior of the bar already clearly delivers the message.
The reconstructed interior of the structure is barely big enough for the bar, therefore, a new space for service area (toilets, storage) is added. Two black cube like structure, connected with a long tunnel, are designed. The dramatic effect is achieved by coming through the dark tunnel into the orange, brightly lit space.

WANT TO SEE MORE PROJECTS?

WE ARE ALWAYS READY FOR NEW CHALLENGES.

Related projects


This site uses cookies. Individual cookies are essential for the operation of our site and can not be disabled.