Loading...

STANOVANJE D+K

DUNAJSKI MOZAIK


PROJEKTNI PODATKI

V sodobnem večstanovanjskem objektu je bilo potrebno klasično stanovanjsko enoto povsem spremeniti in prilagoditi potrebam mlajšega para.
Ker je bilo stanovanje zgrajeno na klasičen način s pregradami med več prostori, je bilo potrebno te ovire zaradi življenskega stila uporabnikov najprej odstraniti. Nova dispozicija stanovanja odraža prosti prehod med prostori iz spalnice mimo kopalne kadi v odprto garderobno sobo do kopalnice. Kuhinja se je povezala s predprostorom, jedilnico in dnevno sobo.
Ograjen je ostal samo del okoli sanitarij in servisa v zaledju stanovanja. Izvedba odraža nadgradnjo individualne stanovanjske enote, za katero sta bila uporabnika na začetku prepričana, da je ni možno v celoti prilagoditi njunim željam.

ŽELITE POGLEDATI VEČ PROJEKTOV?

VEDNO SMO PRIPRAVLJENI ZA NOVE IZZIVE.

Podobni projekti


Spletna stran uporablja piškotke. Posamezni piškotki so nujni za delovanje naše spletne strani in jih ni moč onemogočiti.